Açıklama

Arjantin Mangal’ın çalışma sistemi;arkasında bulunan sepete odun veya kömür koyularak tutuşturma işlemi yapılır ve sepet altına düşen köz parçaları maşa yardımıyla ızgara altına çekilerek pişirme işlemi gerçekleştirilir.

Üzerinde bulunan iki adet birbirinden bağımsız ızgara ,üst kısımda bulunan volant kollarını çevirerek aşağı yukarı hareket edebilmekte,ateşe olan mesafesi ayarlanabilmektedir.

Ürünümüzün ölçüleri ;

Soldan sağa:100cm

Önden arkaya:85

Yükseklik:180cm dir.

Özellikler;

*Dış gövde (430 Kalite Paslanmaz Çelik)

*Karkas (430 Kalite Paslanmaz profil)

*İç  Hazne Ateş tuğla kaplama ve harç dolgulu

*Çelik halat askılı,yüksekliği ayarlanabilir mühürleme ızgaraları

*Izgaralarla birlikte hareket eden yağ kanalı

*Odun-Kömür Sepeti 

*Kül Çekmecesi 

*Malzeme saklama dolabı

*Et askı profili

*Kıvılcım önleyici

*Kendinden Davlumbazlı

*Hareketli (2 frenli,2 frensiz)

*Kanallı,milli ve kare ızgara seçeneği