Açıklama

Arjantin Mangal’ın çalışma sistemi;arkasında bulunan sepete odun veya kömür koyularak tutuşturma işlemi yapılır ve sepet altına düşen köz parçaları maşa yardımıyla ızgara altına çekilerek pişirme işlemi gerçekleştirilir.

Üzerinde bulunan iki adet birbirinden bağımsız ızgara ,üst kısımda bulunan volant kollarını çevirerek aşağı yukarı hareket edebilmekte,ateşe olan mesafesi ayarlanabilmektedir.

Alt kısımda bulunan hava giriş perdeleri sayesinde köz harareti ayarlanabiliyor yine altta bulunan iki adet kül çekmecesi ile kül atıkları depolanabiliyor…

Ölçüler;

Soldan sağa (En): 150cm

Önden arkaya (Genişlik): 90cm

Yukarıdan Aşağıya (Boy):150cm

Özellikler;

*Profil Karkas gövde

*Boyalı dış gövde

*Ateş tuğla kaplı iç hazne

*2 adet hareketli ızgara

*Tekerlekli (2 frenli,2 frensiz)